‘Geen saaie, onpersoonlijke, gehaaste ceremonie, maar een intiem en persoonlijk samenzijn…’

Bianca Noomen als Babs is een echte aanrader, geen saaie, onpersoonlijke, gehaaste ceremonie, maar een intiem persoonlijk samenzijn. De wijze waarop zij onze kinderen bij de ceremonie heeft betrokken maakte het enorm bijzonder voor ons.
Niet alleen wij kijken terug op een geweldige dag maar ook onze gasten vonden Bianca een prachtig mens die met haar sprankelende persoonlijkheid een traan en een lach op ieders gezicht kon toveren!

Lieve Bianca bedankt!

Dikke zoen, Soo Jin & Corné Verheezen Kesteloo

—————————————————————————————————————————————————————-

IMG_1595

‘Een fantastische dag met deze 2 fantastische dames, wat zijn ze goed en leuk!’

Via onze wedding planner Evy’s proposal hebben wij de tip voor Bianca voor onze Engelstalige ceremonie gekregen. Zelf komen we niet uit de regio Rotterdam en omdat de bruidegom Duits is, wilden wij graag een Engelstalige ceremonie. Na een eerste gesprek met Bianca wisten we direct, dat wij haar als BABS wilden hebben, wat een spontane en warme vrouw!
Geen seconde hebben wij twijfel gehad of dit goed zou komen. Haar ceremonie was zo ontzettend mooi, we hebben veel gelachen, maar Bianca wist zelfs een heel aantal mannelijke gasten tot tranen te roeren. Het was alsof we Bianca al jaren kende, de manier waarop ze over ons vertelde kon van een familielid zijn. Ook was het heel fijn hoe ze onze families ondersteunde toen deze een speech hielden bij de ceremonie. Het feit dat de ceremonie in het Engels plaats vond, heeft Bianca veel extra tijd en uitzoekwerk gekost. Ze had er zelfs stukjes Duits in verwerkt, waardoor het nog persoonlijker werd, petje af!

Naast de talloze complimenten over de ceremonie hebben we minstens zoveel leuke reacties van gasten op de styling gehad. Enkele maanden voor het huwelijk zijn we bij Linda geweest om decoratie bij haar te bekijken en over de details te praten. Vanaf het begin heeft Linda perfect ingeschat hoe wij de styling voor ons zagen qua kleuren etc. We hadden met Linda afgesproken dat we niet alles tot in detail bespreken, zodat het ook nog een beetje een verassing voor ons was.
En de verassing is gelukt! Het zag er allemaal prachtig uit en paste perfect bij ons thema en bij de locatie, nog veel beter dat we durfden dromen. De ruimtes waren door Linda compleet in het thema van onze bruiloft getoverd, heel knap. Ook de bloemen heeft Linda verzorgd, inclusief het bruidsboeket. Ook deze was precies hoe wij hem ons voorstelden en hij hangt nu thuis te drogen als aandenken aan deze fantastische dag met deze 2 fantastische dames, want wat zijn ze goed en leuk!

Met vriendelijke groet,

Stephanie & Alexander

———————————————————————————————————————————————————————-

Ed-DaisyPreview0038

Linda heeft het nóg mooier gemaakt….

Onze trouwlocatie was al mooi van zichzelf, maar Linda heeft het nóg mooier gemaakt!
Precies de stijl die we in gedachten hadden!

Bedankt Linda!

Groetjes Ed & Daisy

———————————————————————————————————————————————————————-

12778886_949151598496341_1843254568948271185_o

‘Bianca & Linda… wat een leuk & passend duo! Why?’

Bianca is creatief met woorden. Linda is creatief met de beelden & styling van jullie dag. De warmte van Bianca zie je tijdens de ceremonie. In haar manier van spreken & haar uitstraling. Wil jullie (schoon)moeder wat zeggen, maar vindt ze het eng, Bianca legt gewoon die arm als fijne steun om haar heen. Zo mooi om te zien. En ja, het verhaal is persoonlijk!
Precies wat Linda in haar styling ook weet over te brengen. Wat past er persoonlijk bij jullie? Maar wat past er ook bij de locatie & de verdere stijl die jullie doorvoeren in de dag? Welke styling geeft de juiste uitstraling weer, waar jullie blij van worden?

Bianca & Linda, het was heel fijn samenwerken met jullie. Hopelijk in 2017 ook weer zo’n mooi trio!

Evy’s Proposal

//e-vy.com

———————————————————————————————————————————————————————–

Bruidsfotografie Brasschaat Johnny en Amy 209-1

‘Spontaan en een geweldige speech…’

We hebben echt een geweldige dag gehad! Het eten, het feest, zoveel lieve mensen die er waren! Iedereen zei na afloop van de ceremonie tegen ons en onze ouders: wat hadden jullie een leuke ambtenaar!! Zo spontaan en wat een geweldige speech! Wij vonden het helemaal geweldig, maar dat was al vanaf het eerste telefonische contact!
Kortom wij kijken terug op een fantastische dag, die precies zo was als wij ons hadden voorgesteld!

Liefs Johnny en Amy

 

Comments are closed.