Leiderschapsweek in Oostenrijk

Inspirerend, motiverend en energiek leiding geven. Voor de troepen uit, de weg wijzen en onderweg bergen verzetten. Leiderschap is niet eenvoudig. Er worden hoge eisen gesteld aan organisaties en leidinggevenden. Er bestaat eigenlijk niet één ideale manier van leiding geven. Hoe effectief je bent als leider hangt vooral af of je telkens weer in kunt spelen op de eisen die een veranderende situatie stelt. In de praktijk is gebleken dat leiders die zichzelf te spiegelen en de confrontatie aan durven gaan met hun eigen functioneren aantoonbaar groeien in hun rol. Ze geven zichzelf een enorme impuls en daarmee hun medewerker en de organisatie.

 

Heb je spierballen nodig om iets in beweging te krijgen?

 

De dagelijkse praktijk dwingt ons echter vaak om met het hier en nu bezig te zijn. Er is weinig ruimte en tijd voor reflectie, om eens uitgebreid te sparren of bewust bezig te zijn met de toekomst, Hierdoor ontbreekt vaak de focus op de doelstellingen van je organisatie maar ook op die van jezelf. Je kunt alleen anderen inspireren als jezelf geïnspireerd bent.

Tijdens ons high performance leiderschap programma in Oostenrijk bieden wij de ruimte, rust en reflectie die nodig is om je bewust te worden van je eigen leiderschap. In Oostenrijk ligt de focus op je persoonlijke leiderschapsontwikkeling. Er is voldoende tijd om na te denken over waar je staat en wat je wilt. We vormen met elkaar een klankbord en houden een spiegel voor waar nodig. Inspanning en ontspanning gaan tijdens deze week hand in hand.

Waar droom jij van?

Wat is jouw ideale plaatje, zowel privé als zakelijk? Wat vind je nu echt belangrijk? We gaan jouw droom kennen en er invulling aan geven. We nemen afscheid van beperkingen. We helpen je kansen te ontdekken en keuzes te maken. Inzicht in wie je bent, wat je drijft, wat je wilt en wat juist niet. Daar gaat het in deze leiderschapstraining over. Als jij het lef hebt in de spiegel te kijken en niet bang bent de confrontatie aan te gaan met jezelf en je eigen grenzen op te zoeken dan is dit de reis voor jou.

Het resultaat

De uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je eigen, persoonlijke vragen, obstakels en oplossingen, Je verruimt je kijk op wat je doet en wat bij je past. Samen met collega-ondernemers en leidinggevenden leg je een authentiek fundament voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling als leider. Je bouwt met elkaar een duurzame relatie op. Er is volop ruimte voor ontspanning en je zult veel nieuwe inzichten op doen. Je komt terug van een week om nooit meer te vergeten!

 

PROGRAMMA

De reis vindt plaats van woensdag 3 oktober 2018 tot en met zondag 7 oktober 2018. Onderstaand programma is een indicatie. We passen het programma aan op de behoeftes van de deelnemers en daarbij wordt er van de deelnemers enige flexibiliteit verwacht. Het programma start dagelijks om 09.00 uur en loopt door tot in de avonduren zodat we er alles uit kunnen halen in deze korte periode.

 •  Dag 1 (woensdag)
  Aankomst Innsbruck rond 14.00 uur. Transfer naar Bramberg am Wildkogel (2 uur). Er vindt vandaag een intensieve kennismaking plaats met elkaar. Persoonlijke doelstellingen en valkuilen komen aan bod en worden jouw navigatie voor de komende dagen.
 • Dag 2 (donderdag)
  De tweede dag staat in het teken van jouw meetlat, kernkwaliteiten, drijfveren en dilemma’s. We kijken naar diverse leiderschapsstijlen en hoe je daar mee omgaat in de praktijk. Tussendoor gaan we erop uit en maken een wandeling bij Krimml, de hoogste watervallen van Europa,
 •  Dag 3 (vrijdag)
  Vandaag staat in het teken van Level-Up! Dit is een unieke werkmethode ontwikkeld door Janse & Janse. Level Up! helpt je jouw strategie te verhelderen, organisatorische kwesties verder uit te diepen en te brainstormen over de uitdagingen van jou en/of je organisatie. In de 2e helft van de middag staat er een bedrijfsbezoek op de planning aan Holzbau Maier. Dit is een zeer succesvol aannemersbedrijf dat gerund wordt door twee vrouwen. De algemeen directeur vertelt over haar visie op leiderschap en ondernemerschap.
 •  Dag 4 (zaterdag)
  De laatste dag gaan we concreet kijken naar de volgende stap in jouw ontwikkeling. Wat is jouw opbrengst van de afgelopen dagen. Welke stap(pen) kun je nu gaan zetten en wat heb je daar bij nodig. Welke belemmeringen zie je nog en waar kunnen we je nog bij helpen. Kortom we maken samen met jou een vervolgtraject waar je direct mee aan de slag kan. We maken vandaag een wandeling naar de Baumgartenalm in het Mulbachtal. In de avonduren evalueren we de afgelopen dagen en sluiten we deze leiderschapstraining samen af.
 • Dag 5 (zondag)
  De vlucht naar Amsterdam vertrekt om 09.25 uur. Dat betekent vroeg afscheid nemen. We vertrekken om 06.30 naar Innsbruck. Aankomst Amsterdam 11.00 uur

 Algemeen

De deelnemers dienen rekening te houden met een intensief trainingsprogramma. Echter is er ook tijd om te genieten van de prachtige omgeving of om een rustmoment te nemen. Elke avond wordt er gezamenlijk gegeten en/of gekookt.

 Locatie

We verblijven tijdens deze reis in het dorp Bramberg am Wildkogel in Oostenrijk. Voor de overnachtingen zijn er twee prachtige vakantiehuizen geboekt met ieder 4-5 slaapkamers. De training vindt plaats op loopafstand (10-15 min) van de vakantieverblijven.

Bramberg am Wildkogel ligt in het Pingzautal in Oostenrijk, in de deelstaat Salzburgerland. Het dal wordt aan de ene kant begrensd door het nationale park Hohe Tauern. Aan de andere kant van het dorp ligt de Wildkogel arena, die weer tegen de Kitzbuheler alpen aanligt. Bramberg am Wildkogel ligt in een geweldig natuurgebied waar volop ruimte is voor ontspannende activiteiten.

 Investering:

Bij deelname aan de leiderschapsweek in Oostenrijk is inbegrepen:

 • ​Het persoonlijke intakegesprek
 • 4 dagen verblijf op de trainingslokatie in het buitenland inclusief gebruik van alle faciliteiten
 • Transfer van en naar het vliegveld
 • Vervoer ter plaatse
 • Begeleiding van twee professionele coaches
 • 4 overnachtingen op de trainingslokatie
 • All-in verzorging: 4 x ontbijt, 4 x lunch en 4 x diner
 • Drank, fruit en snacks gedurende alle programma onderdelen en verblijf op de trainingslokatie
 • Diverse excursies inclusief eten, drank en benodigdheden
 • Alle benodigde trainingsmaterialen en naslagwerken
 • Gratis toegang als ‘voormalig deelnemer’ tot de Inspiratiedagen tijdens toekomstige Janse & Janse edities

Bij deelname aan de leiderschapsweek in Oostenrijk is niet inbegrepen:

 • De kosten van vliegtickets zijn niet inbegrepen in de programmaprijs.
 • Deelnemers dienen zelf te zorgen voor een reis- en/of annuleringsverzekering

Jouw investering voor deze 5 daagse reis is € 2.495,- excl. 21% BTW.
Hiervoor krijg je een volledig verzorgd programma en natuurlijk een life time experience!
De kosten zijn volledig zakelijk aftrekbaar.

Vliegreis

Het vliegticket naar Innsbruck kan op uw verzoek door ons geboekt worden. Alleen Transavia vliegt in deze periode vanuit Amsterdam rechtstreeks op Innsbruck op zondag en woensdag.

Tot slot

Als jij bereid bent om de grenzen van je comfortzone op te zoeken en de wil hebt om te groeien als leidinggevende dan is dit de reis voor jou. Vanwege het gelimiteerd aantal deelnemers (6-10) is dit een zeer exclusief avontuur waarin jij de optimale ruimte krijgt. Leer, ervaar en geniet van jouw eigen unieke reis.

Inschrijven

Inschrijven voor de Leiderschapsweek Oostenrijk kan via info@janse-janse.nl

Wij stellen de coaches aan u voor:

 

 Scarlett Kwekkeboom- Janse

Mijn achtergrond
Oprichter en directeur van Janse & Janse. Energiek, gedreven en enthousiasmerend zijn haar belangrijkste karaktereigenschappen. Ze is eigengereid en gaat duidelijk voorop in de koers die ze wilt varen. Haar netwerk en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor Janse & Janse. Ze is door haar inzet en ervaring in staat om ieder team naar een hoger level te coachen en te zorgen dat organisaties hun grenzen verleggen. Haar ondernemerschap zorgt dat Janse & Janse iedere keer weer opnieuw in staat is succesvolle concepten in de markt te zetten voor zichzelf en voor anderen. Naast het werk combineert ze het liefst haar grote passie voor reizen met fotografie.

Zakenvrouw van het jaar
Op 12 februari 2001 werd aan Scarlett Kwekkeboom, toenmalig directeur en eigenaar van Istimewa Elektro, de prestigieuze prijs “Prix Veuve Clicquot” toegekend. Zij ontving de bijbehorende bokaal op een schitterende locatie in Wassenaar uit handen van minister-president dhr. W. Kok. Het was de 20e keer dat de organisatie de prijs uitreikte aan een succesvolle vrouwelijke ondernemer.

 Bianca Noomen -Holsteijn

Mijn achtergrond
Na haar opleiding HBO Maatschappelijk Werk in Rotterdam heeft ze ruim twintig jaar gewerkt in management en directiefuncties in Rotterdam en Zeeland, hoofdzakelijk binnen de kinderopvang branche.

Haar kracht ligt in het verbinden, inspireren en enthousiasmeren van mensen. Bianca maakt snel en makkelijk contact, durf dichtbij te komen en raak snel de kern. Ze kijkt en luister aandachtig naar mensen en stel me voor hen open. Dit geeft haar inzicht in wat mensen en/of organisaties nodig hebben en hoe ze hen het beste kan benaderen.
Deze manier van omgaan met mensen kan een transformerende werking kan hebben. Hierdoor kunnen mensen voorbij hun oude beperkende overtuigingen gaan en zich echt verder ontwikkelen. Bianca krijgt vaak terug dat ze word ervaren als een open, warme en spontane persoonlijkheid. Humor is voor haar van groot belang. Omdat humor relativeert, motiveert en zorgt voor verbinding tussen mensen.

Huidige werkzaamheden
Inmiddels is Bianca als zelfstandig ondernemer eigenaar van Bi-coached, Trouwikjou en vaste partner van Janse&Janse.

Contactgegevens:

Janse & Janse
Zusterstraat 9
4461 JA, Goes
Tel.: 0113-715410
info@janse-janse.nl

Comments are closed.