De naam Bi-coached is afgeleid van Be Coached. Dit betekent in het Nederlands gecoached worden. De naam voor mijn website is ontstaan omdat Bi (een afkorting van mijn naam Bianca) door de meeste mensen in mijn omgeving gebruikt wordt als mijn roepnaam.

De uitspraak “what you see is what you get” staat 100% voor wat ik persoonlijk belangrijk vind. Voor hoe ik communiceer en met mensen om ga: open, eerlijk, direct en zonder verborgen agenda’s of een dubbele bodem.

Mijn achtergrond
Na mijn opleiding HBO Maatschappelijk Werk in Rotterdam heb ik ruim twintig jaar gewerkt in management en directiefuncties in Rotterdam en Zeeland, hoofdzakelijk binnen de kinderopvangbranche. Binnen deze functies gaf het begeleiden van individuele werknemers en teams mij altijd opvallend meer energie en plezier dan het op hoofdlijnen aansturen van organisaties. Uiteindelijk besloot ik mijn functie als directeur aan de wilgen te hangen en mij volledig te gaan richten op procesbegeleiding en teamontwikkeling. 

 

Mijn ervaring
De afgelopen jaren heb ik mijn expertise ingezet binnen diverse sectoren. Van de gezondheidszorg en welzijn tot en met de sector techniek, productie en bouw. 
In samenwerking met Scarlett Kwekkeboom-Janse van Janse&Janse ontwikkel ik unieke en op maat gemaakte programma’s om teams snel naar een doeltreffende samenwerking te helpen (o.a. voor projectteams t.b.v. succesvolle tunnel en/of infraprojecten).

Mijn werkwijze
De ontwikkeling van het team staat bij mij centraal. Ik bied een team uitdaging, interactie en verrijking van kennis en vaardigheden. Mijn ambitie is om het team te laten groeien en daarmee ook ieder individueel teamlid. Ik haal graag het uiterste uit de deelnemers en prikkel hen graag tot reflectie, verandering en inzicht.
Ik merk dat mijn manier van omgaan met mensen een transformerende werking kan hebben. Hierdoor kunnen mensen voorbij hun oude beperkende overtuigingen gaan en zich echt verder ontwikkelen als individu en/of als team.

Disc gecertificeerd 
Een extra dimensie in mijn werk! Door het behalen van mijn officiële DISC-certificering, de Denkstijlen & Drijfveren certificering en de Masterclass Disc Teamontwikkeling, kan ik persoonlijkheidsanalyses afnemen en zet ik DISC in t.b.v. persoonlijke procesbegeleiding en teamcoaching.  
Kijk op de pagina waar DISC voor staat en wat het je persoonlijk maar ook als team en/of organisatie kan brengen.

Comments are closed.