Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza? Wie wil dit nou niet? Zelf kom ik al jaren op mijn favoriete eiland en is Ibiza mijn tweede thuisland. Als trouwambtenaar trouw ik er ook met veel passie en liefde bruidsparen.
Minimaal 2 maal per jaar (mei/juni en september/oktober) ben ik voor een langere periode op Ibiza. Ook buiten deze periodes is het mogelijk om jullie huwelijksdag tot de mooiste dag van jullie leven te maken.
Tijdens mijn verblijf op Ibiza kan ik jullie ook eventueel ondersteunen met de voorbereidingen van jullie trouwdag. Met diverse mensen en organisaties werk ik samen op Ibiza. Zo kan ik jullie bijvoorbeeld ook helpen met styling mogelijkheden van jullie trouwlocatie en alles wat jullie verder nog nodig hebben.

Trouwambtenaar Ibiza – Babs Ibiza

Een trouwambtenaar is, zoals het woord al zegt, een ambtenaar in dienst van een stad of gemeente in Nederland. Op Ibiza gebruiken ze het woord trouwambtenaar eigenlijk niet omdat er op Ibiza geen wettelijk huwelijk wordt gesloten door een trouwambtenaar of BABS.  Zelf ben ik in Nederland be√ędigd BABS waardoor het mogelijk is om jullie burgelijk huwelijk in Nederland te voltrekken, evenals  de ceremonie op Ibiza.

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.trouwambtenaaribiza.com

 

 

Comments are closed.